Jeżeli chcesz związać swoją przyszłość z branżą gastronomiczną lub po prostu kochasz gotować i jesteś otwarty na nowe doświadczenia kulinarne to miejsce jest właśnie dla Ciebie.
W ramach warsztatów realizujemy tematy:
-
Bez glutenu, bez problemu – kuchnia bezglutenowa
-
Kuchnia Wege – kuchnia wegetariańska, wegańska
-
Kasza w roli głównej
-
Słodko bez cukru
-
Warzywa i owoce na słodko i wytrawnie
-
Ryby i grzyby
Prelegent
Justyna Bajgrowicz-Biegun
Dietetyczka, pasjonatka gotowania, wiedzy z zakresu zdrowego odżywiania, ukierunkowana na zagadnienia alergii pokarmowych diet eliminacyjnych oraz ziołolecznictwa. Ukończyła Śląską Wyższą Szkołę Medyczną w Katowicach uzyskując tytuł dietetyka klinicznego. Uczestniczy w licznych konferencjach i szkoleniach z zakresu dietetyki. Współpracuje z Polskim Stowarzyszeniem Osób Chorych na Celiakię i na Diecie Bezglutenowej, między innymi ucząc kuchni bezglutenowej. Prowadzi warsztaty kulinarne, na których stara się uczyć przygotowywania smacznych i zdrowych dań.
Zapisz się i przyjdź!
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
tel. (32) 207-30-65
|
Warsztaty kulinarne w SWSM
Justyna Bajgrowicz-Biegun
|