Temat: Warsztaty kulinarne w SWSM

Jeżeli chcesz związać swoją przyszłość z branżą gastronomiczną lub po prostu kochasz gotować i jesteś otwarty na nowe doświadczenia kulinarne to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

W ramach warsztatów realizujemy tematy:

  1. Bez glutenu, bez problemu – kuchnia bezglutenowa

  2. Kuchnia Wege – kuchnia wegetariańska, wegańska

  3. Kasza w roli głównej

  4. Słodko bez cukru

  5. Warzywa i owoce na słodko i wytrawnie

  6. Ryby i grzyby

 

Prelegent

Justyna Bajgrowicz-Biegun

Dietetyczka, pasjonatka gotowania, wiedzy z zakresu zdrowego odżywiania, ukierunkowana na zagadnienia alergii pokarmowych diet eliminacyjnych oraz ziołolecznictwa. Ukończyła Śląską Wyższą Szkołę Medyczną w Katowicach uzyskując tytuł dietetyka klinicznego. Uczestniczy w licznych konferencjach i szkoleniach z zakresu dietetyki.

Współpracuje z Polskim Stowarzyszeniem Osób Chorych na Celiakię i na Diecie Bezglutenowej, między innymi ucząc kuchni bezglutenowej. Prowadzi warsztaty kulinarne, na których stara się uczyć przygotowywania smacznych i zdrowych dań.

 

 

Zapisz się i przyjdź!

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.    tel. (32) 207-30-65

warsz kulin2

 

Warsztaty kulinarne w SWSM

 

j bajgrowicz

Justyna Bajgrowicz-Biegun